Честито бебе. Погача

Ще правиш парти или погача в чест на своето новородено бебенце? Впечатли всички роднини и гости с персонализирани салфетки с печат, върху които грее името на твоето съкровище! Ефектно е за всяка трапеза!

Предлагаме различни дизайни и цветове за момченца и момиченца – разгледай галерията ни по-долу!

За новородени момченца
За новородени момиченца

След като ни изпратиш заявка, ще се свържем с теб за уточняване на цена, количество и дата за доставка! Изготвяме индивидуална оферта, съобразена с твоите желания – без ограничение за минимално количество, брой цветове за печат и цвят на хартията (от текущата палитра с цветове)!

Запознай се и с често задаваните въпроси от нашите клиенти.

Салфетки за бебе-момченце


Модел 4bm001

Очарователна картинка с бебешка количка и възможност за добавяне на името на малчугана или текст по избор! Предлага се в 4 размера.

 1. Before
 2. After

Други размери:

 

ЗАЯВИ ТОЗИ ДИЗАЙН

 

Модел 4bm002

Дизайн със стилизирани бебешки стъпчици и възможност за добавяне на името и рождената дата на бебока! Предлага се в 4 размера.

 1. Before
 2. After

Други размери:

 

ЗАЯВИ ТОЗИ ДИЗАЙН

 

Модел 4bm003

Влюби се в тази сладурска илюстрация на малко слонче с балони, нали? Ще имаш възможност да добавиш името и рождената дата на бебчето! Предлага се в 4 размера.

 1. Before
 2. After

Други размери:

 

ЗАЯВИ ТОЗИ ДИЗАЙН

 

Модел 4bm004

С този оригинален модел ще можеш да отбележиш името, рождената дата и размерите на бебока при неговото раждане! Предлага се в 4 размера.

 1. Before
 2. After

Други размери:

 

ЗАЯВИ ТОЗИ ДИЗАЙН

 

Салфетки за бебе-момиченце


Модел 4bj001

Илюстрация на изящна бебешка количка и възможност за добавяне на името на малката принцеса или текст по избор! Предлага се в 4 размера.

 1. Before
 2. After

Други размери:

 

ЗАЯВИ ТОЗИ ДИЗАЙН

 

Модел 4bj002

Изключително персонализиран модел, в който ще можеш да отбележиш името, рождената дата и размерите на момиченцето при нейното раждане! Предлага се в 4 размера.

 1. Before
 2. After

Други размери:

 

ЗАЯВИ ТОЗИ ДИЗАЙН

 

Модел 4bj003

Концептуален модел със стилизирани бебешки стъпчици и възможност за добавяне на името и рождената дата на госпожицата! Предлага се в 4 размера.

 1. Before
 2. After

Други размери:

 


 

Форма за запитване

Моля, въведи валиден имейл!
Град/село, пощенски код, квартал, улица, №, етаж, апартамент
Кодът на всеки модел салфетки е изписан с по-едър шрифт точно над снимките и описанието им.
Например: 50 броя. Няма минимално количество за поръчка - можеш да поръчаш точно колкото салфетки са ти необходими! Цената на брой е по-изгодна при поръчка на по-големи количества.
Ако желаеш, прикачи своите концепции и друга важна информация. Ако ни изпратиш готов файл за отпечатване, препоръчително е той да е във формат .jpg, .png, .pdf, .tiff или .eps (векторните формати да са архивирани в ZIP файл).
Напиши допълнителни изисквания, текст за отпечатване и дати за изпълнение на поръчката.
Сподели: