Специални поръчки

Ако имаш конкретна идея, която искаш да отпечаташ върху своите салфетки – опиши я чрез формата за контакт по-долу или ни изпрати готовия си проект. Можеш да ни пратиш снимка за отпечатване във формат  .jpg, .png, .pdf, .tiff, както и векторно изображение .eps. Включи в съобщението си до нас посланието или повода, които също желаеш да бъдат изписани върху салфетката („Честит Свети Валентин!“„Честит рожден ден, Иване!“, „Честито кръщене 29.06.2018 г.“ и т.н.)

Ние ще подготвим проекта и ще ти го пратим за одобрение.  Ако не притежаваш опит с дизайна, можеш да се довериш на нашия екип – сподели какво и как си представяш и ние ще го визуализираме безплатно за теб.

След като ни изпратиш заявка, ще се свържем с теб за уточняване на цена, количество и дата за доставка! Изготвяме индивидуална оферта, съобразена с твоите желания – без ограничение за минимално количество, брой цветове за печат и цвят на хартията (от текущата палитра с цветове)!

Ето някои страхотни примери на салфетки със снимка:

  1. Before
  2. After
  1. Before
  2. After

Имаме и десетки готови дизайни на салфетки с векторни рисунки – избери си събитие и разгледай галерията ни!

Запознай се с често задаваните въпроси от нашите клиенти.

Изпрати ни своята идея за дизайн:


Моля, въведи валиден имейл!
Град/село, пощенски код, квартал, улица, №, етаж, апартамент
Например: 50 броя. Няма минимално количество за поръчка - можеш да поръчаш точно колкото салфетки са ти необходими! Цената на брой е по-изгодна при поръчка на по-големи количества.
Ако желаеш, прикачи своите концепции и друга важна информация. Изпрати ни снимка за печат във формат .jpg, .png, .pdf, .tiff или .eps (векторните формати трябва да са архивирани в ZIP файл).
Напиши допълнителни изисквания, текст за отпечатване и дати за изпълнение на поръчката.
Сподели: